“Seni kendime benzetiyorum. Dimdik ayakta durmaya calışsan da biliyorum ki benim gibi yorgunsun. Kolay değil, asırların ağırlaşmış şahitliği var ustunde, belki kitaplara bile konu olmayan. Ama değişmeyen tek şey guzelliğin. Ne cok Âşığın, ne cok peşinde koşanın oldu. Sense kimseye yuz vermeyen cekici ve ulaşılamayan kadın rolunu oynamayı hic bırakmadın. Ama bak işte gun geldi, senin de kalbini biri fethetti...”
Sorulardan cok cevapların bilinmezi doğurduğu, cozdukce duğumlenen, acmaya calıştıkca birbirine gecen; haklıyla haksızın, sucluysa sucsuzun, gucluyle gucsuzun ic ice gectiği Hayalet Avı’nda yazar İrem Reisoğlu Beyhan tum olasılıkları yalın ve akıcı bir dille aktarırken duğumun en zor kısmını okurlara bırakıyor: Gerceği.
Sonuna kadar merak ve heyecanla okuyacağınız bu hikÂyede gerceği bulmaya calışırken yolunuzu kaybederseniz hatırlayın: Gerceği bulmak istiyorsanız her şeyden şuphe duymalısınız...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Hayalet Avı Yazar: İrem Reisoğlu Beyhan Yayınevi: Flora Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 192 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050664560