“Canım Michael,
Biliyorum, bu mektup seni şoka uğratacak…”
Cok sevdiği karısının olum yıldonumunde Dr. Michael Everett, Hannah’dan bir mektup alır.
Bu mektupta Hannah ona kalbindeki sevgiyi hatırlatır ve son bir istekte bulunur. İmkÂnsız bir istek. Senin tekrar evlenmeni istiyorum. Ona kalan yıllarını yas tutarak gecirmemesini soyler ve bunun icin de kafasında uc kadın olduğunu belirtir. Hannah’nın listesindeki ilk kadın, Blossom Sokağı’nda bir kafenin işletmeciliğini yapan kuzini Winter Adams’tır. İkincisi, Hannah’nın onkoloji hemşiresi Leanne Lancaster’dır. Michael bu iki kadını da tanımaktadır. Ama listedeki ucuncu isimle, yani Macy Roth’la ilgili hicbir fikri yoktur.
Sonraki aylar boyunca, Michael bu uc kadının her biriyle ayrı ayrı zaman gecirerek hem onları hem de kendini daha iyi tanır. Hannah’nın coktan beri bildiği şeyi o da oğrenir. O, yalnızca aşkın sağlayabileceği bir butunluk hissine ihtiyac duyan bir adamdır. Ve Hannah’nın listesi onu, bu butunluğu bulmasına yardımcı olacak kadına goturur…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Sevginin Son Dileği Yazar: Debbie Macomber Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Barkod: 9786051735115