Gecmişi, nedenini hatırlayamadığı bir kimsesizlikle şekillenen Omer, yıllarca uzaklaştırıldığı eve cağırıldığında kendini nikÂh masasında bulur. Ama genc adamın ne burada kalmaya ne de cocuk yaştaki karısıyla evliliğe devam etmeye niyeti vardır.
Balım, annesinin olumunden sonra kendini zorla, hic tanımadığı bir adamla evlendirilirken bulur. Genc kız, bundan sonra onu kolay bir hayatın beklemediğini biliyordur. Tıpkı onu bu konakta, daha bir gunluk evliyken bırakıp giden kocasını kolay kolay affetmeyeceğini bildiği gibi.
Hic beklemedikleri anda yolları kesişen bu iki yabancı, birbirlerinin hayatına mucizeleri konuk edeceklerinden habersiz, hayatın onlar icin planladıklarını yaşayacaklardır. Omer ve ailesi, Balım’ın hayatlarına dÂhil olmasıyla gecmişleriyle yuzleşip yeniden aile olmaya calışırken, Balım da onlarla bir aile olmayı oğrenecek.
Benim Hayatım, yaşanmamış yılların sevgiyle telafisinin hikÂyesi.
“Omer kapıda dikilen kıza oylece bakakalmıştı, ilk başta onu tanımamıştı bile ama sonra onun Balım olduğunu anladı. Bunun icin kızın gozlerine bakması yetmişti. O bal rengi gozler aklından hic cıkmamıştı. Ama bu kız nasıl o olabilirdi? Yolda gorse tanımazdı. Kendine guvenen o duruşu ne zaman kazanmıştı? Ustelik ne zaman bu kadar guzelleşmişti?”
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Benim Hayatım Yazar: Ayşegul Cicekoğlu Genel Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052006146