Kızlar, oğlanlar, şehirler, kediler, kopekler, takıntılar, yaralar, ilaclar ve biraz da İtalya...
Bu kitapta hepsi var.

Hatta bir şeyden hep var.

Ama başka bir şeyden de hic yok...

Bu kitapta kimsenin adı yok.

Uzgunum; onlara seslenemeyeceksiniz.

Bazılarının yuzleri gozunuzun onune gelecek. Odalarına misafir olacak, aynı şeylere kızacak, uzulecek ve belki guleceksiniz ama onlara isimleriyle hitap edemeyeceksiniz.

Birkac tanesine hakaret etmek isteyebilirsiniz. Sorun yok. Uzerlerine alınmayacaklar.

Calıştığı yeri kapattırmaya calışan cocuğu oykuden cekip almak isteyebilirsiniz, ama sizinle geleceğini pek sanmıyorum, cunku sizinle adını dahi paylaşmayacak kadar ketum.

Dudaklarını bukmuş, camın onunde oylece oturan o kucuk kıza da yanaşmayın. Kimseyle konuşmak istemiyor. Zaten yeterince uzgun...

İsimsiz karakterlerine sımsıkı bağlı oykulerin oluşturduğu Bulut Fabrikası'nı okurken sizi harekete gecirecek duygulara karşı koymamanız dileğiyle...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bulut Fabrikası Yazar: Gokhan Kutluer Yayınevi: Yitik Ulke Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 2. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052235300