Araba kumarhanenin onunde durdu, Nizam aceleyle indi arabadan, koşar adımlarla kumarhaneye girdi, piyano sesi yoktu, koşk sessizdi, yandaki salona yurudu, piyanonun kapağı kapatılmıştı, gozleriyle salonu taradı, Anya pencerenin yanındaydı, sigara iciyordu. Nizam’ın kendisine doğru yuruduğunu gorduğunde, yuzunde ilk kez bir şaşkınlık izi gordu Nizam. Gidip kadının karşısında durdu: - Adınız ne? - Neden soruyorsunuz? - Cunku kimse yokken, sabahın aydınlığında ikimiz burada yalnızken adınızı soyleyip soylemeyeceğinizi merak ediyorum. - Bunun icin mi geldiniz? - Evet Anya, bunun icin geldim. - Adımı oğrenmişsiniz. - Oğrendim... Ama sizin de bana adınızı soyleyip soylemeyeceğinizi merak ediyorum... Adınız ne Anya? Anya, Nizam’ın yuzune, gozlerine baktı ve orada daha once hic kimsenin gormediğini, goremediğini, bir deliliğin kendini yakarak yok edişinin parlayışını gordu. Bundan korkmadı, bir başkası korkabilirdi ama o bundan korkmadı, aksine ilk kez bakışlarındaki boşlukta neşeye benzer bir pırıltı belirdi. - Delisiniz. - Evet Anya... Adınız ne? Anya, sigarasından bir nefes cekti, tavana doğru ufledi, bakışlarını Nizam’a cevirdi, uzun uzun baktı, yavaşca, neredeyse şefkatle konuştu. -Adım Anya...
(Tanıtım Bulteninden)
Medya Cinsi: Ciltsiz
Sayfa Sayısı: 575
Ebat: 14x21
İlk Baskı Yılı: 2017
Hamur Tipi: 2.Hamur
Baskı Sayısı: 1. Basım
Kitap Adı: Olmek Kolaydır Sevmekten-Okumayan Kalmasın Kampanyası Yazar: Ahmet Altan Yayınevi: Everest Yayınları Dil: Turkce Barkod: 9786051850955
[h=5]Oduller[/h] Yunus Nadi Odulleri