Ne balığın yeri akvaryum ne kuşun yeri kafes...

Herkesin bir vatanı var benimki sensin...

Kucuk bir mucize istiyorum. Senin yanımda olduğun ve benim sadece sana ait olduğum bir mucize. İkimiz icin yazılmış ama ikimizin de okumadığı bir kitap, bize birbirimizi anlatan ama dinlemeye korktuğumuz bir şarkı ve hic bakmadığımız ama icinde sadece ikimizin olduğu bir fotoğraf olsun istiyorum.

Senin hikÂyende kendime bir yer arıyorum. Belki de ikimiz icin yeni bir hikÂye yazmak istiyorum. Mutlu olsam da olmasam da bu benim hikÂyem demek istiyorum. Bu dunyada tek bir hayat yaşayacaksak eğer ve sonunda biten bizim hikÂyemiz olacaksa yaşadığımız hikÂye de bize ait olmalı...

Bir sokak arasında tuttun ellerimi, ki ben buna bile hazır değildim. Gozlerin gozlerimdeydi. "Omrumu vereceğim kadın sen misin?" der gibi baktım. "Sen benim icin yaratıldın" dedin gozlerinle. O sessizliğin icinde gozlerimizle konuştuğumuz ne varsa gokyuzune not olup uctu ve biz bir mucizeye inanıp sonsuz bir hikÂye olmak istedik.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Gokyuzune Not Yazar: Ahmet Batman Yayınevi: Destek Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053111962