Sevdiğiniz insanı kac kere kaybedebilirsiniz? Katherine ve Matthew'nun kaderinde asırlar boyunca tekrar tekrar doğmak vardı. Her seferinde birbirlerine umutsuzca Âşık oluyor ve trajik bir şekilde ayrılığı tadıyorlardı. Belki de bir sonraki hayatlarında her şey farklı olacaktı…
"Eğlenceli, romantik ve okumadan duramayacağınız bir roman."
-The Bookseller-
"Komik, benzersiz, tutkuyla ve tehlikeyle bezenmiş, kesinlikle bağımlılık yaratacak olan Bir Sonraki Hayatımız, yılın en iyi genclik romanlarından biri. James okurlarını tanıyor ve deneyimli bir yazarın guveniyle ve eksiksiz hayal gucuyle yazıyor. Kendine saygısı olan hicbir genc bunu kacırmak istemez!"
-Lancashire Evening Post-
"Bu kitabın bitmemesini istedim ama aynı zamanda ciftin, Katherine'in de 'dehşet verici, guzel dans' olarak tarif ettiği uzere, tarihin farklı donemlerinde neden tekrar tekrar ortaya cıktığını oğrenmek istedim. Kitabın, soruların cevaplandığı ve okuru buyuk bir surprizin beklediği sonu da mukemmeldi. Bu yetenekli genc yazarın yazacağı kitapları okumak icin sabırsızlanıyorum."
-The Scholl Librarian-
"Gercek aşk ve reenkarnasyon uzerine eğlenceli, surukleyici ve inanılmaz yaratıcı bir hikÂye."
-Louise O'Neill, Kusursuzlar'ın yazarı-
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bir Sonraki Hayatımız Yazar: Lauren James Kapak Uygulama: Aslıhan Kopuz Redaksiyon: Su Akaydın Cevirmen: Merve Solmaz Duzelti: Burcu Karatepe Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı İlk Baskı Yılı: 2016 Baskı Sayısı: 2. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltli Barkod: 9786059585194