AYLEMA
Sıradan bir gunun akşamında, gecmeye calıştığı kopruden nehre duşmek uzereyken olum tarafından kulağına fısıldandı.
“Uzatılan buz gibi soğuk bir el butun hayatına dokunacak.”
Bağımlılar ve Avcılar bu kez sıradan bir hayatın hayalini kuran, geceye doğmuş bir kız icin karşı karşıya gelecek.
Siyahla beyazın, geceyle gunduzun, iyiyle kotunun anlamını yitirdiği bir ic savaş. Zihin cıkmazı. Yaşam mucadelesi. Sarsıcı bir kısır dongu.
Issız bir kasaba.
Kusurlu bir kalp.
Ucurumun diğer tarafına, golgelerin arasına hapsedilmiş kayıp bir ruh.
Once sahip olduğu her şeyi elinden alacaklar ve siz bunu her bir satır arasında hissedeceksiniz.
Hayata tutunacak bir neden verecekler, “Yapma!” diye haykırmak isteyeceksiniz.
Bu hikÂyenin masumu yok. Bu bir aşk hikÂyesi değil, nefret hikÂyesi.
Gecenin soluğunu ensenizde hissedeceğiniz, okurken sıcak bir kahveye muhtac olacağınız kadar soğuk bir hikÂye.
AŞEKA
O en guclu Avcı ama kalbi icin kurulmuş tuzaklardan birine kapılmak uzere.
Maya Efnan kactığı hayatın tam ortasına duştu, anlaşmayı bozmanın bedeli tahmin ettiğinden daha ağır. Artık tamamen tek başına.
Ona ait olanı almak icin olum emrini veren kralicenin inine girmesi gerekiyor ama kendisini olmek ya da oldurmek zorunda kaldığı bir arenanın ortasında buluyor. Karşısına kimin cıkacağından haberi yok, etrafı sevdikleriyle kuşatılmış halde.
Kanıyla neler yapabileceğini oğrenmişken artık hic kimseye guvenemez ama tarafını secmek zorunda.
Fetih Yargıcı intikam hırsı ve hayal kırıklığı ile bir cıkmazın icinde, kendisinin de kapıldığı buyuk bir oyun oynuyor.
Kasabada artık herkes daha tedirgin, uzerine coken sisten kacmaya calışıyor. Hava daha soğuk, orman daha karanlık ve kar butun ayak izlerini sildi.
Bu hÂl bir aşk hikayesi değil, bu defa tutku ateşiyle harlanmış bir intikam mucadelesi.
DORA
Bana, kazanmanın aslında daimî bir kayıp olduğunu gostermişlerdi. Ben artık biliyordum ki barış bayrağının renginin beyaz olmasının bir anlamı vardı. En kucuk kusuru dahi affetmeyen bu renk, benim barut kadar kararmış kaderimi sarmalayan isli parmaklarımın arasında zaferin canlarını değil, kıyametin sûrunu ufleyebilirdi ancak.
Maya en kotu anlarını geride bıraktığını sanıyordur fakat hava henuz o kadar da kararmamıştır. Zihninin icindeki susmayan cağrı, ona geri ceviremeyeceği bir davet sunarken en buyuk felaketine doğru koştuğunun farkında değildir.
Tutku, nefret ve acı donum noktasına ulaştığında kendini hicbir aklın kabul edemeyeceği bir gercekle yuz yuze bulacaktır.
Maya, parmaklarının arasında sandığı hayatının ipleri koparken ona sunulan kanatları uzerine mi giyecek yoksa ellerini kana bulayarak devam mı edecek?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Gecenin Hikayesi Serisi - 3 Kitap Takım Yazar: N.G. Kabal Yayınevi: Ephesus Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 1488 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257077071