Bu kitabı yazmak benim icin cok zor oldu. Yaşananlar okadar ağırdı ki, anlatmak dahi hic kolay değildi. Anlattığım kişiler beni pur dikkat dinledi, anlamaya calıştı, hayretler icerisinde kaldı ancak hangi tepkiyi alırsam alayım beni anladıklarına ikna olmuyordum.
Evet sen! Bolgeyi gormedin, dar sokaklarda yurumedin, daha dun aracla gectiğin bugun patlamadı. Mayın tarlasında yururcesine birazdan patlamayı beklemedin.
Bir EYP (El Yapımı Patlayıcı) nedir? Bir TNT ne kadar gurultu ile patlar? Sadece 20 metre uzakta ucaksavar faaliyeti yapan Kobra zırhlı aracı seni ne kadar urpertir.
Gecenin bir yarısı etrafta in cin top oynarken pencerenin onunde buyuk bir gurultuyle patlayan roketatarın yaşattığı kalp carpıntısını eğer yaşamadıysan anlatılan her şey tam anlamıyla anlaşılmayacaktır.
Eğer beni gercekten anlamak istersen şimdi seni bir yolculuğa cıkaracağım. Haydi toparlan! Gidiyoruz.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Şehidim Şahidim Yazar: Kamil Konur Yayınevi: Parana Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056911668