Ustat Glokta kendini zor bir durumun icinde bulmuştu. Ustadı olması icin gonderildiği Dagoska şehri Guney’in en buyuk imparatorluğu tarafından kuşatılmıştı. Şehrin ici hain kaynıyor, bir yandan da kendisinden onceki Ustat’ın hangi şartlar altında ortadan kaybolduğunu bulması gerekiyordu. Bir de şehri kurtarması. Ancak hicbir muttefikine guvenemezken bunu nasıl yapacağına dair en ufak bir fikri yoktu.

Kuzey’de Bethod’un kurduğu ordu İttifak topraklarına girmiş, ardında yıkım ve olum bırakarak ilerliyordu. Tahtın vÂrisi Prens Ladisla onları İttifak topraklarından kovup buyuk bir zafer kazanmanın peşindeydi. Tek sorun, Prens Ladisla komutasındaki ordu dunyanın en hazırlıksız, en dağınık ve en kotu komuta edilen ordusuydu.

Ve Mecusların İlki Bayaz, cesur maceracılardan oluşan bir grupla beraber gecmişin gomulu kalması gereken yıkıntılarına doğru bir yolculuğa cıkmıştı. Guney’in nefret edilen kadınını, Kuzey’in en korkulan adamını ve İttifak’ın en bencil oğlanını yanına almıştı. Hepsinin oynayacak bir rolu vardı ancak bunun icin beraber calışmaları gerekiyordu. Birbirlerinden olumune nefret ederlerken bu cok kolay olacak gibi gorunmuyordu.
Kadim sırlar ortaya cıkacaktı. Kanlı savaşlar verilecekti. Ve duşmanlar affedilecekti – tabii onları astıktan sonra.

“Fazlasıyla gercekci ve bir o kadar da karanlık.” –Patrick Rothfuss

“Joe Abercrombie bundan sonra benim baş duşmanımdır. Kitapları fazlasıyla iyi.” –Peter V. Brett

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Astıktan Sonra-Kadim Kanunlar 2.Kitap Yazar: Joe Abercrombie Cevirmen: Can Besen Yayınevi: İthaki Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 568 Ebat: 14 x 23 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257913225