İnsanın icini tanımlayamadığı bir sıkıntı kapladığında ya da yaşamın renklerini ozlediğinde, sığınacak ve gorecek bir şeyler arar. Bence o yer, icra edebildiğin bir sanat dalı okuyunca veya gorunce icin sevincle dolar ya! O yer şiirin buyulu dunyası…
Sozcuklerin icine gizlenmiş renkli bir dunyadır şiir. Sevgi, aşk, ozlem, beş duyunun otesinin kapısını acan bir sihirdir. Hele birde şiir sozleri muzik nağmeleri ile birleşince zamana hukmeder. Zaman kapıları ardına kadar acılır, hukumsuz olur sıkıntılar.
Şiirlerimde zaman icinde değişik mahlaslar kullandım. Bu mahlaslar, Âşık Yener, Yener Karatlı, Karatlı ve kendi adım oldu. Hece vezni ile kullanılan şiirlerde bu adları gorurseniz şaşırmayınız.
İnsan omrunun sonbaharı, dokulen yapraklar gibi, renk, coşku, hoşgoru, biraz da melankoli arasında dolaşır durur. Yaşam seruveninin bir ozetidir bu.
Değerli okuyucum; dilerim, omrunuze sevgi, saygı, guzel zaman egemen olsun.
Sevgilerimle…

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Guz Yaprakları Yazar: Mustafa Gurel Yayınevi: Sokak Kitapları Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 104 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052875278