Birbiri ardına yaşanan gizemli olumlerin suclularını bulmak icin tek bir caresi vardı Dedektif Kemal’in, o da katillerin, olenlerin ardından bıraktıkları yapboz parcası gibi olan kanıtlarını ve ipuclarını bir araya getirmek. Ancak bazen ortada bir olu bile yokken, katilini nasıl bulacaktı?
Kıvrak zekÂsı ile herkesin goremediği bağlantıları goren ve ekibini yonlendiren Dedektif’in işi hep kolay olmayacak. Bazen gecmişin derinliklerinde dolanacak, bazen de geleceğin gittiği yonu değiştirmesi gerekecek. Buna kendi geleceği de dahil.
Dedektif Kemal, birbirinden zorlu 16 dosyayı adım adım cozerken, kendinizi onun ekibinde bulacak ve damarlarınızdaki kan akışının yon değiştirdiğini duyumsayacaksınız.
“Sucu duşunen beyin, eyleme gecmediği surece masum değil, yalnızca ozgurdur.”
Dedektif Kemal
Kendini, kanlı satırlarla ustaca kurgulanmış olumcul ve gizem dolu bir labirentin icinde bulmak isteyenlerin soluksuz okuyacağı bir eser ortaya koymuş Erdal Tuna.
Ali Ciğdem / Armageddon kitabının yazarı
Erdal Tuna’nın olayları anlatımında, insanlardan bir şekilde umudunu yitirmeyen bir direnişi ile karşı karşıya kalıyoruz. Ozellikle de sucluların dunyasının anlatıldığı bir romanda bunu başarabilmek kolay değil…
Tayfun Kaya / Ekonomist, Yazar
Başkomiser Kemal'in birbirinden ilginc maceralarını okurken ipuclarını takip etmeniz sizin katile ulaşmanızı sağlayacak mı yoksa kendinizi Başkomiser Kemal'in zekÂsına mı teslim edeceksiniz?
Nurhan Işkın / Katilin Ozru kitabının yazarı

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kan Dosyası Dedektif Kemal Yazar: Erdal Tuna Yayınevi: Beyaz Fil Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 304 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050682571