Aşk ecel gibidir, geldi mi kacamazsın…
“… Herkes annesinin, babasının biricik kızıdır. Hic kimse bir gun metres olabileceğini aklına dahi getirmez. Kader mi bu hale getirir, aptallık mı, yoksa aşk mı bilinmez ama metres olmak buyuk bir yuktur, taşıması guc bir etikettir. Mutluluktan cok acıdır. Bir kadın bunu ancak metres olduğunda anlar…”
Genc ve guzel Eylul bir gun aşkı bulduğunda bunun hayatının en buyuk sınavı olacağını hic duşunmemişti. Saruhan, aşkın peşinden giderken yeniden hayallerini bulduğunu ve yeniden kendi olduğunu fark ettiğinde bir secim yapmak zorunda olacağını hic tahmin edememişti. Bir fotoğrafla tum mutluluğu elinden alınan Asuman ise aşkı nerede bıraktığını hic bilememişti: “Herkesin başına gelebileceğini ama benim başıma boyle bir şeyin gelmeyeceğini duşunmuştum. Meğerse ne kadar aptal bir duşunceymiş bu.”
“Metres yuva yıkan mıdır, yoksa yuvayı ayakta tutan mı?” sorusuna cevap arayan Sinan Akyuz, yine gercek bir hikÂyeden yola cıkarak bizi; aşkı, evliliği ve ilişkileri sorgulamaya cağırıyor. İncir Kuşları, Piruze-Şam’da Bir Turk Gelin gibi cok okunan kitapların yazarı Sinan Akyuz’un kaleminden aşk ve aşkı arayanlar uzerine sarsıcı bir roman: Aşk Başka Evde...
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Aşk Başka Evde-Midi Boy Yazar: Sinan Akyuz Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 11 x 18 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051717425