İnsan hic gormediği birini ozleyebilir mi?

Ben icimden “Kanayıp ne kadar tutabilirsin gul uğruna dikeni,” diye mırıldanırken, Ozlem’in “Bu şehirden gideceksin,” diyen sesi yankılanıyordu kulaklarımda. Doktorun “Zamanın daralıyor,” dediği dakikada, Tuana’yı sonsuzluğa uğurladığımız gunun her saniyesindeydim. Şimdi ve bundan sonra yapacak hicbir şeyim kalmadığını ilk defa bu kadar yurekten hissetmiştim.

Guvendiği tum dağlara karlar yağan Perihan elindeki tek gidişlik bileti, kırık dokuk umudunu sığdırdığı bavulu ve sırtına taktığı kemanıyla İstanbul’a gelmişti. Midesinde kelebekler ucuşturan, uykusunu kacıran bir adamın peşinde saklambac oyununa donen hayatını tepetaklak eden soruların tuzağına mı duşecekti yoksa kalbini inatla aynı yerden kıran kadere kulahını ters mi giydirecekti?

“Sanki hayatınızın sonu gelmiş gibi hissettiğinizde, aslında her şeyin daha yeni başladığını hatırlatan muhteşem bir hikaye.”

-Meric Keskin-

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Oldum Cık Yazar: Perihan Gun Yayınevi: Koridor Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059702584