Aşk destanı sandığı bir yalanın karşısında dimdik durarak kendi destanını yazan bir kadının hikÂyesi...
Ne kadar zordu olup bitenler...
Aşkın cennet bahcelerinde dolaşırken, bir anda kıyametimin sûrunu ufledi... Kanatlarımı kırıp beni rahatlıkla cehenneme atışını, bir yalanın nasıl acılara yol actığını anlatacağım size...
Tum kadınlara!
Heba olmuş onca emek, aşk uğruna savaş vermek ve bu yolda tek başına yuruyebilmek...
Yureğim yansa da soz verdim; sozumu ciceklerle muhurledim toprağa. Bir bidon benzin de ben doktum icimdeki yangına! Yandıkca daha da guclu cıkacağım yarınlara! Yana yana kul olup ayrılık bicilen tum aşk tarlalarına savrulacak ve her ayrılık hikÂyesinde bir efsane olarak hatırlanacağım.
İşte bu benim zaferim! İşte bu benim destanım! Kendi ayaklarımın uzerinde dimdik duruşumun, hem bugunumun hem de gecmişimin kanıtı…
Hayatının aşkı tarafından kandırıldığını oğrenen bir kadının tum dunyası yerle bir olur. Ancak cok gecmeden yureğindeki acıyı duymazlıktan gelerek kendi ayaklarının uzerinde dimdik duracak ve kendi destanını yazacaktır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kısmet Değilmiş Yazar: Tuba Ezici Yayınevi: İndigo Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 144 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057611826