Adam icindeki şiddetli arzuya karşı koyamayarak kıızn ellerini yakalamış, sımsıkı tutyordu. Ona bakarken gozlerinde yanan bir ışık vardı ve kzı, yuzune vuran ılık nefesini hissedebiliyordu. Rosina irkilerek adama bakınca gozleri buluştu, doğrudan doğruya ruhuna bakıyor gibiydi. Aynı esnada icinde, sanki adam da onun bakıyormuş gibi huzursuz edici bir his vardı.
Birden korkuya kapıldı. Sanki ona butun fikirlerini ve duygularını acmış gibiydi. Boyle bir şeye nasıl cesaret ederdi?
İc dunyasını anlamaya nasıl kalkıştırdı!
Rosina gozlerini kacırarak ellerini geri cekmeye calıştı. "Beni affedin", dedi adam. "Bunu yapmak istememiştim" Yaptıklarınız beni hic ilgilendirmez. "Kesimlikle ilgilendirmez," dedi. Rosina, titrek sesle.
"Size yaşamınızın her anında başarılar dilerim, Bayan Clarendon. Siz, hayatın sunduğu butun guzelliklere layıksınız". Rosina farkında olmadan bir anda kendini ağlamanın eşiğinde buluverdi. Kendini toparlamak işcin biraz zaman kazandı, sonra onunla yeniden arkadaş olamayı dileyerek adama gulumsemek icin dondu. Fakat o gitmişti.

Sayfa Sayısı: 170

Baskı Yılı: 2007

Dili: Turkce
Yayınevi: Artemis Yayınları
Kitap Adı: Aşk Daima Kazanır - Pembe Koleksiyon 5 Yazar: Barbara Cartland Yayınevi: Artemis Yayınları İlk Baskı Yılı: 2007 Dil: Turkce Barkod: 9789944485289