Arif Keskiner, namı diğer Cicek Arif'in kendi hikÂyesiyle birlikte, aydınımızın bohem tarihini kaleme aldığı anılarla sarmalanmış kitabında kimler yok ki...
Arif kirvemin bu anıları, kesinlikle anı değil salt, aynı zamanda da aydınımızın 1950'lerde başlamış 'bohem yaşamının' tarihi, hic kuşkunuz olmasın. Ustelik, olağanustu yalınlıkta, ustaca yazılmış. Okudukca tadına varacaksınız ve doyamayacaksınız. Eminim...
- Demirtaş Ceyhun -
Yakın gecmişimizin Beyoğlu ağırlıklı Turkiyesi'nde paylaşılan bir yaşamı cekincesizce gozler onune serdiği icin Arif'in eline sağlık.
- Cengiz Alpman -
'Cicek gibi', Arif'in ne zaman keyiflense ettiği kelamdır. Kitap da oylesine keyifli...
- Birol Kudatgu -
Kitabı kapattığımda bir sure kaldım oylece. Tadı damağımda değil, belleğimde kalmıştı...
- Tunc Başaran -
Arif Keskiner'in anılarını okurken zaman zaman gozlerim doldu, zaman zaman da gulumsedim. Anıları okuduktan sonra Arif'e, 'bu malzemeden bir roman yazabilirdin' dedim. Cicek Gibi gercekten de bir Orhan Kemal, hatta bir Dickens romanının zengin malzemesini taşıyor.
- Atıf Yılmaz -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Cicek Gibi... Yazar: Arif Keskiner Yayınevi: Literatur Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 15 x 23 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789750407710