2000’li yılların başında şehirler yepyeni bir duşmanla tanışmak uzereydi. Kendilerine “cemaat” diyen bu duşman, devleti en ağır uykusunda yakaladı ve en derinlerine sızdı.
Kurumları ele gecirdiler, umutları yok ettiler, gencecik fidanları kırıp bu ulkenin oz evlatlarını itip kaktılar. Ama onlara “dur” diyecek birilerinin cağı da başlamak uzereydi. Kendilerinden daha adanmışlar, daha kıyıcılar ve en acımasızlar artık geri donmuştu. Birkac iyi adam, yeni bir duşman ve dağlardan şehirlere taşan bir kavganın romanı...
“Acımak... Benim hakkımda hicbir şey bilmiyorsun. Ben hayatım boyunca kimseye merhamet etmedim. Nasıl tasfiye edileceğinizi bilemem. Cunku, yok etmek konusunda bu ulkenin gorup gorebileceği en yaratıcı adamlarla karşılaşmak uzeresiniz. Tek bildiğim birer kukla olduğunuz ve kuklacı yok edilmeden bu perdenin kapanmayacağı gerceği. Kardeş olduğumuz konusuna gelince, biz Habil’in evlatlarıyız. Sizlerse başımızı taşla ezmeye yeminli Kabil’in torunları...”

(Tanıtım Bulteninden)

Editor: Seda Darcan Ciftci

Kitap Adı: Efraim 2 Yazar: İbrahim Becer Yayınevi: Kaknus Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,8 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9789752566330