Sakin sakin kumandanın kırmızı duğmesine basıyorum. Susun, hepiniz susun lutfen. Ne halin varsa gor Cuneyt. Opsun seni Zeki Muren.

Kucuk adımlarla balkona doğruyum... Bir sıcrayışta korkulukların tepesindeyim. En dengeli halimde. En guvenli. En ben. Yuzume carpan ruzgÂrın tatlı nefesinde nenemin kokusunu buluyorum. Kollarımı iki yana acıp Abdurrahman Efendi'nin catısına doğru bırakıyorum govdemi.

Biliyor musunuz, ben Seher'im.
Oykuculuğumuzun "ele avuca sığmaz" kalemi Başar Başarır, Can Yayınları'nda. Başarır, cumlesi acık, kalemi tutuksuz yazarlardan; Turkceyi gundelik dilin tum alanlarına uzanacak, tum renkleri kapsayacak bicimde kullanıyor. Bu nedenle, aklınıza gelebilecek her kesimden insan, butun zenginliği ve cıvıltısıyla yer alıyor bu oykulerde. Teklifinizle İlgilenmiyorum, yaşamın insanı koşeye sıkıştırdığı, onun canını yaktığı her parcasına başkaldırıyor. İcerdiği mizaha, taşkın zekÂsına ve akıcılığına bayılacaksınız.
(Tanıtım Bulteninden)

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2013

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 133

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Can Yayınları
Kitap Adı: Teklifinizle İlgilenmiyorum Yazar: Başar Başarır Yayınevi: Can Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9789750718922

[h=5]Oduller[/h] Yunus Nadi Oyku Odulleri
Yunus Nadi Odulleri