Celimli Calım Mecmuamızın on ucuncu sayısı "Masun Turk Evi, Meşhur Osmanlı KÂrhanesi" manşeti ile cıkıyor.
İstiklÂl Marşı Derneği Genel Başkanı Şair İsmet Ozel'in bu sayıdaki yazısının başlığı şu şekilde:
Kimsiniz? Kimlerin arasındasınız? Canlı bomba dedikleri bilhassa sizin duşmanınız mı? Duşman saydıklarınızı gozunuzde canlı bomba şeklinde canlandırdığınız oldu mu? Hatırınıza bir zamanlar bomba gibiyim dediğiniz gelirse kendinizde canlı bomba takati bulma ihtimali var mı? İşinize hangisi geliyor: bilmek mi, bilir gibi yapmak, yoksa bilmez gorunmek mi? Hicbiri. Sizin işiniz bitik.
On ucuncu sayımızın diğer yazı başlıkları ise şoyledir:
Durmuş Kucukşakalak, "Devletin Tedavul Ettirdiği"
Gokhan Gobel, "RED"
Lutfi Ozaydın, "İl Kelimesinin Menşei Munasebetiyle Siyasî ve İdarî Tabiratımız"
Mustafa Tosun, "Yok, Ben Siyasetle İlgilenmiyorum! (We're Sure You're Going To Like What You See)"
Faysal Toprak, "Demokrasinin Golgesinde Kim Bilir Belki Yarın"
Muammer Parlar, "İdareyi İdare Eden"
Ayhan Gomurlu, "Daru'l-Turk"
Mehmet Ali Yeşil, "Siyasetin Diyalektiği Neye Benzer: Seyis ve Ata mı, Coban ve Suruye mi?"
D. Celaleddin Kavas, " Bu Şekil Demokrasi Şu Şekil Demokrasi"
Mustafa Deveci, "İline, Beline, Diline Sahip Cık!"
"YORGUN'dan SESLİ GEMİ'ye -13", Hazırlayan: Gokhan Gobel
Yahya Ciftci, " Cumhuriyet'in İlÂni:"Hak-i Meyyit Milletindir!" "
Fikret Demir, "Şeriat-i Garra-yi Ahmediyye'nin İzzetinden Anayasa Zilletine"
Hakkı Acar, " Armudun İyisini Ayılar, Muzun İyisini Amerikalılar..."
Oruc Ozel, Burada Bir Cami Vardı - "Altıncı Tepede HÂkimiyet Tebdili"
"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercume: Serhat Toksoz
İstiklÂl Marşı Derneği'nden Haberler, "İstiklÂl Marşı'nı Kim Yazdı?"
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 40
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Tiyo Yayınları
Kitap Adı: Celimli Calım Turk Milliyetcilerinin Mecmuası Sayı: 13 Yazar: Kolektif Yayınevi: Tiyo Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9772148698111