“Evet. Genc bir adam ormanda kaybolmuş. Günler sonra yaşlı birine rastlamış. Yaşlı adam da uzun zamandır ormanda kayıpmış ve genc adama cıkış yolunu birlikte aramayı onermiş. Olmaz, demiş genc adam, seninle zaman yitiremem, cıkış yolunu bilseydin şimdiye kadar bulurdun. Ama, demiş yaşlı adam, ben cıkmayan yolları oğrendim. HikÂye boyleydi, değil mi?”
İntihar etmek isteyen genc bir muzisyen, gozunu hastanede acar. Hicbir şey anımsamaz, şarkılarını bile. Toplumsal bellek ile kişisel belleğin birbirine karıştığı, her şeyin olu bir tarihin parcası haline geldiği yerde, kuşku duymadığı tek gercek vardır: Kaburgası kırık bedeni. Kendisine benzeyen bir kentte, unutmanın lanet mi yoksa lutuf mu olduğunu bilmeden, cıkış arar.Saatler, aynalar, deniz fenerleri. Labirent, yuzeyde huzunle akan, derinde keskin akıntılara kapılan bir yeni cağ romanı.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: İmzalı-Labirent Yazar: Burhan Sonmez Yayınevi: İletişim Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 2789788618635