Orada mısın, Şeytan? Benim ben, Madison. Şimdi geldim buraya, Cehennem’e; ve belki de aşırı doz marihuanadan olmek dışında hicbir şey benim hatam değil. Belki de şişman...gercek bir domuzcuk olduğum icin duştum Cehennem’e. Kendine saygın yeterli olmadığı icin Cehennem’e gidilebiliyor mu bilmiyorum ama ben bu yuzden buradayım. Keşke yalan soyleyip, sarı saclarım ve iri goğuslerimle bir deri bir kemik olduğumu anlatabilseydim sana. İnan bana, şişmanım ama cok iyi nedenlerim var bunun icin.
Once kendimi takdim edeyim...
İşte boyle başlıyor daha on uc yaşındaki, narsist ve milyarder bir Hollywood yıldızının kızı Madison Spencer’ın heyecanlı, eğlenceli, biraz da korkunc Cehennem macerası...
Dunyaya dair hatırladığı son şey, luks bir otomobile bindiği ve uykuya daldığıdır. Sonra Cehennem’de bir hucrede uyanır. Yan hucrelerde kalan kendisi gibi genc gunahkÂrlardan oluşan renkli bir grupla tıraş bıcağı, pecete ve izmarit atıkları, kırık camlar, kepek, zalim tarihsel şahsiyetler, bok, salya, balgam, cerahat dolu bataklıklar, goller ve okyanuslarla, her ceşit iblisle dolu ve elbette dehşetli ateşlerin yandığı Cehennem topraklarında zorlu bir yolculuğa cıkarlar.
Baştan sona olağanustu zeki gozlemlerle, toplumsal eleştiriyle, şiddetle, hicivle, akılla ve aşkla orulu, cok katmanlıama buyuk bir zevkle okunacak, sizi asla yanıltmayacak, o her zamanki irkiltici ama eğlenceli Palahniuk kitaplarından biri, Lanetli.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Lanetli Yazar: Chuck Palahniuk Cevirmen: Gokce Cicek Cetin Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2014 Baskı Sayısı: 4. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789755398068