"Aşkımı hafife alıyordu guzeller guzeli. Aşkın kavurucu ateşinde yanmamıştı ki hic. Gormuyordu cektiğim acıyı, belki de goruyordu da hoşuna gidiyordu aşkımla bir top gibi oynamak. Canı isterse eline alıyordu hevesle, aniden fırlatıyordu sonra havaya. Yerden yere vuruyordu bazen… Sunmuştum ona aşkımı bir kere, ellerine vermiştim kalbimi. Varsın istediği gibi oynasın, geri vermesin de..."
Aşk denizinde boğulmaktan korkanlar, zeytin ağaclarına siper olanlar, yaşamın kıyısında kalanlar, evreni icinde taşıyanlar, aşkını teraziye koyanlar, şiirin ruzgÂrına kapılanlar, hayatın tozunu alanlar, suslu cumlelerin ardına saklananlar, unutmuş gibi yapanlar ve unutulanlar...
Okuru kendiyle ve hayatla yuzleşmeye davet eden bir kitap Kiralık Oykuler. Birbirinden farklı yirmi dort oykuden oluşan ve hayata dair ince gozlemler iceren bu kitabı okurken bazen huzunlenecek bazen gulumseyecek, kendinizden cok şey bulacaksınız.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 227
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Kamer Yayınları
Kitap Adı: Kiralık Oykuler Yazar: Esra Aydın Yayınevi: Kamer Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059113403