“ Yeryuzunde aşk ve sevginamına yaşanan tum yakarışlar,tum feryatlar, tum yonelişler Hatice’nin aşk okyanusu yanında deryada damla kalırdı. ”
“İslam dunyasında, sebebini cozemediğim bir nedenden oturu hep Ayşe konuşuluyor. Oysa peygamberin ilk eşi Orta Doğu kulturunun baskın hegemonyasında dik duruşuyla baş kaldırmış ve onemli işler başarmış bir kadındı. Ve sizin peygamberinizin cok değer verdiği bir eşti. Sayın Damla’nın kitabı bu yonuyle ciddi bir calışma. Tebrikler.”
*Dr. Lotte Begglid Mortensen – Sosyolog*
-Roskilde Universitesi/Danimarka-
Hani lezzetli bir yemek yediğimizde tadı damağımızda kalır ve ondan sonra her yemekte aynı tadı ararız ya... “Aşka Adanmış Bir Omur Hz. Hatice” gerek Peygamber Efendimiz’in hayatı gerekse Hz. Hatice hakkında okuduğum en lezzetli kitaptı. Emeği gecenlere en icten teşekkurlerimi sunuyorum.
-Recep Efe-
-Kitap Hayattır Yayın Yonetmeni-
Muhteşem bir anlatım, harika bir uslup. Kitap hic bitmesin istedim. Elime aldım bırakamadım. Yayınevini de yazarı da kutluyorum. -Sevilay Ergulec-
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Aşka Adanmış Bir Omur - Hz. Hatice Yazar: Nurdan Damla Editor: Esranur Bayrak Yayınevi: Hayat Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Hassasiyet: 66. Baskı Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2010 Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051511122