"Yorgunum!

Once gerceğimi kendime kabul ettirirken yoruldum! Sonra gizlerken... Daha sonra yuzleşirken... Kendim olmaya hakkım olduğunu anladığımda... Kendimle barışırken... Gerceğimi başkalarına kabul ettirmeye calışırken... Benim gibi binlerce, on binlerce insanın var olduğunu oğrenirken... Yoruldum!”

Acımasız gunlerin golgesinde gecen cocukluğunun yaralarını sarmak ve gecmişini silmek icin İstanbul'a gelen genc bir adam: Bora. Tam hayatını değiştiren aşkı bulup umudu yeşerdiğinde, gecmişi yeniden karşısına cıkacak ve kendi oykusunu anlattığı Bora’nın Kitabı onu bir girdabın icine surukleyecek.

Gizli Anların Yolcusu'ndan tanıdığımız Bora'nın hazin oykusuyle Ayşe Kulin, sadece genc bir adamın kişisel varoluş mucadelesini değil, bu coğrafyanın zorlu koşullarında bir insan, bir Âşık, bir birey olabilmenin imkÂnsızlığını da anlatıyor.

Bora'nın Kitabı kabuğundan sıyrılmaya ant icmiş insanların buyuk mucadelesinin romanı.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bora'nın Kitabı Yazar: Ayşe Kulin Kapak Tasarımı: Ali Gurevin Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x20 İlk Baskı Yılı: 2012 Baskı Sayısı: 7. Basım Dil: Turkce Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051415284