Yazmak, onların hayalleriydi. Bir kitapta buluşmak ise hayal bile değildi. MasterCamp Yazarlık Akademisi katılımcılarının usta kalemlerden aldıkları dersler, guzel bir sona değil, harika bir başlangıca donuştu. Ortak teması “Yolculuk”, “Aşk” ve “Yeniden Başlamak” olan 17 yazarlı bu kitapta, hikÂyeli yolculuklar bulacaksınız.
“Sabır ve tutku... Bu kitaba imzalarını atanları, en cok bu inanc bir arada tutabilirdi... Yolculuğa boyle bir umutla cıktık. HÂl yolda olduğumuzu soylemeye gerek var mı?”
Mario Levi
“Hayat aslında bir seyahattir, hedef değil. Mutluluk, gidilen yolun uzerindedir, sonunda değil. Sonlar aslında her zaman yeni başlangıclardır. Aşk da hicbir zaman yolun sonunda değildir, yolculuktadır. Oyle olmasa, aşk da yolun sonu olurdu ve vakit de gecmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı hicbir zaman yarın değildir, hep bugundur. Bu kitabın da yolculuğunu duşunduğumde benim icin hem mutluluk,hem sahip olmak, hem yaşam, hem de aşk olduğunu goruyorum...”
Uğur Batı
“Yazı derslerimde, her zaman yazarın bir meselesi olmalıdır derim. Oğrencilerimizin aşkı mesele etmeleri beni cok mutlu etti; ne de olsa sevdadan yanayız. Aşka duşmek de mumkun, aşkla yukselmek de... Birbirinden farklı usluptaki bu guzel oykulerle tarafınızı secmek kolaylaşabilir.”
Gulşah Elikbank
“Bu seckide yer alan butun yeni yazarlara parlak bir gelecek dilerken, aşk uzerine pek cok satır uretmiş biri olarak, yeni kuşakların konuyu nasıl ele aldıklarını oğrenmeyi heyecan ve merakla bekliyorum.”
Pınar Kur
“Yaşadığım hicbir aşk, icindeyken ya da ardından yazdığım şarkının sozlerini, kendisi yaşamışcasına soyleyen biriyle karşılaşmak kadar tamamlanmış hissettirmedi. Bu sozlenmeden daha guzeli yok kendi hikÂyemde. Dilerim, bu kitabın hikÂyecileri de sozlensin okurlarıyla...”
Sibel Algan
“Yazmak, ancak aşk ile kat edilebilen, tek yonlu, uzun bir yol. Tecrube duyguya, duygu soze, soz yazıya, yazı okura ulaştı mı, o aşk da o yol da hic bitmez. Yazma aşkı bitmez... Yazar adaylarımız ictiler bu iksirden, artık geri donmek icin cok gec...”
Selda Terek
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Aşk Var Duşersen Yazar: Kolektif Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 260 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053119548