Onunla tanıştığımda renklerini kaybettiğini duşunen, mutsuz ve sessiz biriydi. Ona Bayan Renk dedim cunku sandığının aksine siyah ve griyi değil, gokkuşağının tum renklerini icinde taşıdığına inandım. Birlikte gokkuşağını bulmaya calışırken renklerin anlamlarını bambaşka bir bakış acısıyla oğreneceğimi tahmin etmemiştim.
“Aşk denen şeyin ne olduğunu o anda kavrıyorum. Yıllarca insanları dinledim. Onlar icin uzuldum, onları iyi hissettirmeye calıştım. Ama hic onlarla birlikte gercek alamda acı cekmedim. Birinin acısını, mutluluğunu, umutlarını ve caresizliğini kalbinde hissedebilmenin mumkun olduğuna inanmazdım ama oluyormuş işte. O gulduğunde gulmek istememi, uzulduğunde acısını hissetmemi nasıl acıklayabileceğimi bilmiyorum. Belki de aşk anlamsız duyguların sevgiyle sarmalanmış halidir. Belki de aşk insanın acıklayamadığı duygulara taktığı herhangi bir isimdir. Bu her neyse, sonucu ne olursa olsun, yaşayabildiğim icin hayatım boyunca minnettar olacağımı biliyorum.”

(Tanıtım Bulteninden)

Yayıma Hazırlayan: Ozge Nur Kuskun
Editor: Ozge Nur Kuskun
Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz

Kitap Adı: Aşk ve Diğer İhtimaller Yazar: Betul Guclu Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052006450