"Annemin olduğunu anlatma, onun etkisi altında olduğum icin kendisini sevdiğimi duşunmesin."
"Tamam Galip."
"Karanlıkta uyuyamadığım icin gece lambasını acık bıraktığımı anlatma, beni ottan boktan korkan biri zannetmesin."
"Tamam Galip."
"İlk defa Âşık olduğumu anlatma, beni bu konularda tecrubesiz biri zannetmesin."
"Tamam Galip."
"Gecen sene el frenini cekmeyi unutup Kartal'ı boklu dereye yuvarladığımızı anlatma. Malının kıymetini bilmeyen biri olduğumu duşunmesin."
"Tamam Galip."
"Babamın orospu cocuğu olduğunu anlatma. Onu bizzat ben anlatmak istiyorum."
"Tamam Galip."
Gecenin ilk muşterisi olan, sabahcı kahvelerinde, corbacılarda ayılan genc adamlar. Bazen en anlamsız yuzu yaşamanın ve bazen yel değirmenini arayan icli bir hatıra. Henuz olmemişler ve olumle tanışmamışlara yazılmış hikÂyeler... Namluya surulmuş kufur... Buyumemiş bir cocuk... Pati yapan arabalar, yutkuna yutkuna dinlenen şarkılar ve hayattan meseleler. Kutlanan yenilgiler, "hayat kerpicten bir gokdelen sevgili kardeşim, yanlış bir parantezde yaşıyoruz. Bırak konuşalım, iki cift laf edelim, yuz yuze bakıyoruz..."
Emrah Serbes, hayatı kendine katık eden, sokaktan cağlayan bir sesle yeraltının dumanını anlatıyor bize. Bitmez bir ergen ofkesiyle kuyuya duşmuş cocuklara sesleniyor.
Emrah Serbes'ten parca parca anlar, parca parca anılar, paramparca hikayler...
Sayfa Sayısı: 176
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: İletişim Yayıncılık
Kitap Adı: Hikayem Paramparca Yazar: Emrah Serbes Yayınevi: İletişim Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2012 Dil: Turkce Barkod: 9789750511189