Ben Proje’nin bir parcasıyım, bunun icin eğitildim.

Başarılı bir plastik cerrah olan Dr. Martinez, bir adamı oldurmekten suclu bulunur ve hapishanede bir hucreye konulur ancak hafızası silinmiş gibidir: Cinayetin detaylarıyla ilgili hicbir şey hatırlamamaktadır. Terapistlerle yaptığı seanslar, gecmiş bazı olayların zihninde yanıp sonmesi ve şizofreni teşhisi…

Olay yerinde DNA’sı bulunduğu icin sucsuzluğunu ispatlayamayan doktor, herkesten gizlediği gunluğune aklına gelen sayıları, kodları, algoritmaları, ona kendini ‘normal’ hissettiren her şeyi yazmaya başlar. Kim olduğu gerceği yavaş yavaş ortaya cıktıkca, kendi zihninden başka hicbir şeye guvenemeyeceğini anlayacaktır.

Birinci ağızdan yazılmış, daha ilk sayfasından itibaren sizi beynin labirentlerinde dolaştıracak bir psikolojik gerilim.

“Korkunc bir durumun icine hapsolmuş, etkileyici başkarakterin ağzından anlatılan gerilim dolu ve dahice yazılmış bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.”

-Gilly MacMillan-

“Adrenalin yuklu bu hikayeyi aklınızdan cıkaramayacaksınız.”

-Kimberley Chambers-

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Denek 375 Yazar: Nikki Owen Cevirmen: Adem Uzunlar Yayınevi: Koridor Yayıncılık Hamur Tipi: 3. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059702645