24 Dilde Uluslararası Coksatan
Barnes & Noble Ve Observer Yılın Romanı Seckisi
Sunday Tımes #1 Coksatan
Brıtısh Book Industry Odulleri En İyi Cıkış Romanı Kısa Liste
“Sen Ve Ben Tarih Yazıyoruz.
Bu, Biziz.”
Eva 19 Yaşında. Jim De Oyle.
İkisi De Cambridge Oğrencisi.
Yolları İlk Kez 1958'De Kesişiyor.
Eva Kopekten Kacayım Derken Bisikletini Dalgın Dalgın Yuruyen Jim'in Uzerine Suruyor.
Ve O Anda İki Hayat Değişiyor. Sonsuza Dek, Secimler Onları Ayırana Kadar...
Uc Farklı Karar, Uc Olası Gelecek…
Aşkla, İhanetle Ve Hırsla Şekillenen Hayatlarını Uc Farklı Şekilde Yonlendiren Tek Bir An.
Tum Bunlara Rağmen İki Kişi Arasında Asla Değişmeyen Bir Bağ.
50’Lerden Gunumuze, Londra’dan New York’a, Paris’ten Roma’ya Hayatın Farklı Cizgilerinde Kacışı Olmayan Bir Aşk.
Sen Ben Biz, Yaptığımız Secimlere, Girdiğimiz Yollara, Donum Noktalarımıza Dair Muthiş Bir Roman. Film Hakları Trademark'a Satılan,
24 Dile Cevrilen Sen Ben Biz Laura Barnett'ten Muthiş Bir Cıkış Romanı.

"Kitabı Okudukca Kendinizi Mukemmeli Ve Kusurluyu Sorgularken Bulacaksınız. Secimler Ve Sonuclar Uzerine Bir Şaheser."
Publishers Weekly

"Kitabın Konusu Muthiş, Tekniği İse Kusursuz. Ayrıca Sonu, Hadi Sonları Diyelim, İnsanı Derinden Etkiliyor."
The Guardian

"Barnett Cazip Bir Konuyu Mukemmel Bir Teknikle Yazıyor. Uc Farklı Son... Ustelik Olasılıkları Oğrenmek İcin Bir Secim Yapmak
Zorunda Değilsiniz!"
the Observer

“Hayat Ve Kader Uzerine Dokunaklı Ve Duygusal Bir Hikaye.”
Stylist

"Tam İsabet… Şansın Ve Kaderin Hayattaki Rolune Dair Duşunduren, Cazibeli Bir Roman."
Sunday Telegraph

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sen Ben Biz Yazar: Laura Barnett Cevirmen: Murat Karlıdağ Yayınevi: April Yayıncılık Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 19,5 x 27,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058108851