Fatih Sultan Mehmed'in carpıcı yaşamoykusunu bir de Reşad Ekrem Kocu'nun usta kaleminden okuyun…

Reşad Ekrem'in dilinde tarih gercek hayattan daha canlı, daha guzel, daha buyulu

"20. yuzyılın başında şehrin huzunle yaraladığı ve şehrin huzunlu ama tamamlanmamış bir imgesini yaratan o ozel ruhlardan biridir Reşad Ekrem Kocu."
-Orhan Pamuk-

"Uzun yıllar oncesine donuyorum ve Murat Reis'in Oğlu'nu okumaya başlıyorum. Buyuk bir hayranlıkla okuduğum bu roman ucsuz bucaksız denizlerden gecip giderek bana Osmanlı tarihini sevdiriyor. Yazarı Reşad Ekrem Kocu, Osmanlı tarihini 'bugunde yaşatan' mucizevi, gorkemli bir yazar! Reşad Ekrem'in eşsiz eseriyle dostluğum artık hep surecek, herhalde olunceye kadar…"
-Selim İleri-

Fatih Sultan Mehmed: Atalarının en buyuk hayalini gercekleştirip İstanbul'u fetheden kudretli padişah, Osmanlı Devleti'ni imparatorluğa donuşturen buyuk asker… Diğer yandan Avnî mahlasıyla şiirler yazan, sanatcı ve Âlimlerin dostu bir hukumdar.
(Tanıtım Bulteninden)

İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 284

Baskı Yılı: 2015

e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Doğan Kitap

Kitap Adı: Fatih Sultan Mehmed Yazar: Reşad Ekrem Kocu Yayınevi: Doğan Kitap Dil: Turkce Barkod: 9786050926569