Muharrem ayında Ehlibeyt'in buyuk aşkını Sinan Yağmur'un usta kaleminden okuyun.
Sinan Yağmur'un yeni romanı Hz. Ali ve Fatma - Aşkın Meali 3'te Hz. Ali ve Fatma'nın iman dolu aşklarını heyecanla okuyacak, bu kutsal aşkın izinde kendinizi bir gozyaşı vadisinde bulacaksınız.
"İnsan ancak ihlaslı bir aşk ile farkına varır kendisinin. Ve o aşkın duasal kelimeleri ile yurur sevdiğinin ruhunda. Aşkın kelimeleri ile huzura erişir. İnsan hep 'bir' aşk arar ya sevdiğinde. Bu aşkı bulduğu an ona Âşık olur. Aslında Âşık olduğu o insan değildir. O hep tek 'bir' aşka aittir. Ey en sevdiğim Fatma! Bu dunyada birbirimizi ne kadar sevdiysek hep o 'bir' aşk icindir."
Ali hep sevdi. Coşkuyla sevdi. Aşk ile sevdi Fatma Zehra'sını. Kalan omru eninde sonunda bir "veda"ya sığdırılmış bir kadının gozlerinden yukselen dumanın dilini hicbir soz cozemez.
"Yalnızlık, benim ebedi istirahatgÂhım. Suskun gozlerimi dağların mor dudaklarına dikmişim. Ve sen, benim yaralı guvercinim!
Ay yÂrim! Gozlerini bana dikme ah Ali'm, kapat!"
"Ah canım! Canımı ne de guzel acıtıyorsun!"
"Ey Ali, ey aşkım!
En sevdiklerinden ayrılmayı goze alamayınca
'En Sevgili'ye ulaşamazsın."
Ah kalbim! İnlemenin, ağlamanın insanı nasıl kuş gibi hafiflettiğini bilemezsin. Yalnızlık yaşar! Cığlık yukselir!
Gozyaşı insanın aşkını, acısını, yalnızlığını gosteren en sadık sozdur.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 392
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Kapı Yayınları
Kitap Adı: Hz. Ali ve Fatma - Aşkın Meali 3 Yazar: Sinan Yağmur Kapak: Faruk Baydar Yayınevi: Kapı Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786055147686