Menzoberranzan'ın orumcek ağı desenleriyle suslu, drowlara ait kanlı mağaralarından ayrılan Drizzt, kendisini Karanlıkaltı'nın vahşiliklerle dolu dehlizlerinde bulur. Yoluna devam etmek icin hayatta kalmaya calışırken karanlıktan cıkan eski bir dost ona yardım "eli" uzatacaktır.

"Boş tunellerin yaratığı oldukca, hayatta kalmak benim icin hem daha kolay hem daha zor oldu. Kendi belirlediğim bolgeme giren hemen her şeyi alt edebilir, yenemeyeceğim az sayıdaki canavardan kacıp saklanabilirdim ancak ne yenebileceğim ne de kacabileceğim bir duşmanı keşfetmem uzun surdu. Nereye gitsem beni takip etti; ne kadar uzağa kacsam, o kadar yakınıma geldi. Duşmanım yalnızlıktı, dingin denizlerin sonsuz, aralıksız sessizliği."Macera, Karanlıkaltı'nın derinliklerinde devam ediyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: İthaki Yayınları

Kitap Adı: Surgun - Drizzt Efsanesi 2 Yazar: R. A. Salvatore Kapak Uygulama: Şukru Karakoc Danışman: Keri Kupcu Yayına Hazırlayan: Egemen Gorcek Cevirmen: Boğac Erkan Yayınevi: İthaki Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053755586