Olmelerini istiyorum. Korkunc acılar cekerek olmelerini.

Carly Chase, on gun once karıştığı ve bir universite oğrencisinin olumuyle sonuclanan trafik kazasının şokunu bir turlu uzerinden atamıyordu. Daha sonra yaşanan gelişmeler ise hayatını tam bir kÂbusa cevirdi. Kazaya karışan diğer iki aracın surucusu, kimliği henuz belirlenemeyen bir katil tarafından ağır işkenceler sonucu oldurulmuştu. Katilin peşindeki Dedektif RoyGrace sarsıcı ve ciddi bir uyarıyla şimdi Carly'nin kapısındaydı. Cunku sıradaki kurban, Carly Chase olabilirdi.

Kazada olen oğrencinin karanlık bağlantıları vardı. Atlantik'in otesine uzanan bağlantılar. Birileri intikam yemini etmişti ve bu olumcul kazaya karışan son kişi de olmedikce rahat etmeyecekti... Polis, Carly'ye tek seceneğinin kimliğini değiştirerek saklanmak olduğunu soyluyordu. Ancak korku icindeki kadın aynı fikirde değildi. Nereye kacarsa kacsın bu karanlık insanların onu avlayabileceklerini biliyordu. Eğer polis onları durduramıyorsa, bunu bizzat Carly yapardı. Ancak katil her zaman ondan bir adım ondeydi. Hazırlıklarını yapmış, izliyor ve bekliyordu.

"TehditkÂr ve surukleyici. Peter James, İngiliz suc yazarlarının en iyilerinden."
-Lee Child-

"Kacırmamanız gereken yeni bir Peter James kitabı olmayan yaz, yaz değildir."
-Daily Mail-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 480

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Artemis Yayınları
Kitap Adı: Olu Adamın İntikamı Yazar: Peter James Cevirmen: Can Besen Yayın Yonetmeni: Ilgın Sonmez Yayınevi: Artemis Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786051426549