İcimde dinmek bilmeyen bir sızı vardı, gozlerimin perdesinde sonmeyen bir ateş, ateşin ortasında yanan iki yaralı ruh…
Onlar bizim ruhlarımızdı, bitmeyen bu yangınsa ikimizin hak edilmiş cezasıydı. Cıkmazıydı, sonuydu, ucurumuydu…
Ama sucluydu; kaderin sadece kendi avuclarında olduğuna inandı, en buyuk gunahını karanlık bir geceye hapsedebileceğini sandı, yanıldı.
Ve sucluydum; cunku hep sustum, sırtımı dondum, kalbimi kapattım. Sonunda ikimiz icin, iki derin mezar kazdım.
Mecruh duşuncelerin elime tutuşturduğu silahı once ona, sonra kendime doğrultacaktım. İki olum gorduğum iki karanlık gece icin, iki kurşunla bitirecektim işimizi. Olmadı. O silah sadece benim kalbimde patladı.
“Bunu bana neden yapıyorsun?” diye sordu. Hicbir şey soyleyemedim. Kendi icinde mağlup olduğu kacıncı savaştı bu? “Ben bileklerime kelepce takıldığında bile bu kadar tutsak hissetmemiştim… Benden daha ne istiyorsun?”

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Serzeniş 2: Mecruh Yazar: Sumeyye Koc Yayınevi: Epsilon Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 568 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051737676