Yere uzanıyor, yıldızlara bakıyoruz. Bu yıldızların birinde cok eski bir hasreti yaşayabiliriz diyorum.
Biz yuzyıllardır orada, o hikÂyedeydik diyorsun. Bir yudum daha alıyorum ickimden. Alkolun damarlarımda dolaşmasından, bedenimi kacınılmaz bir bicimde uyuşturmasından mı bu hayale yolculuğum, seninle bu yıllanmış hikÂyeyi bir kez daha duşunebiliyor olmamdan mı bilemiyorum. Ama dalgalar o hikÂyede, o eski romanlarda da boylesine etkileyiciydi sanırım. Uzun, cok uzun bir geceye hazırlanabileceğimizi duşunuyorum oyle olunca da, guneşin doğuşunu biraz da bu yuzden kacırmamalıyız, hic olmazsa bu kez kacırmamalı, buruk bir sevincle de olsa karşılamalıyız diyorum.
Susuyorsun, o yıldıza kayıyor gibi oluyorsun durup dururken. İşte o anda yeniden başlıyor hikÂyemiz.
Bu hikÂye bir arayışı dile getirir. Anlatıcı, kahramanlarının ic dunyasında ve yaşadığı şehrin en gizli koşelerinde, ulaşamadığı bir sevgilinin izini surer. Aşkın tarihi, hikÂyesinde gizlidir. Soru da ister istemez kendisini bir kez daha dayatır: En guzel aşk, yaşanamayan, en dokunulmamış, hayallerle beslenen aşk mıdır yoksa?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: En Guzel Aşk Hikayemiz Yazar: Mario Levi Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051854373
[h=5]Oduller[/h] Yunus Nadi Odulleri