Bir bilimkurgu macerası.
Bir aşk hikÂyesi.
Komedi.
Tabii bir de Nikola Tesla var.
Yer yer Otostopcu’nun Galaksi Rehberi’ni hatırlatan, son derece ciddiyetsiz, basbayağı komik, bazen terbiyesiz bazen dÂhice, muthiş eğlenceli bir paralel evrenler romanı! İki kafadar Chip ve Pete’in, Tesla’nın otel odasında kayıp gunluğunu bulmalarıyla başlayan ve okurları evrenden evrene savuran, bunu yaparken bir de işin icine 83 yaşındaki Tesla’yı da dÂhil eden bu cok acayip roman Turkiye’nin en unlu ve en iyi dizi cevirmenlerinden nazo82’nin cevirisiyle sizlerle buluşuyor!
"Bana Vonnegut'u hatırlattı. Evet, doğru duydunuz."
- Ruth Sinanian, Edebiyat Uzmanı -

AMAZON.COM YORUMLARI:
"Hic beklemiyordum ama olağanustu bir keyif aldım... Pratchett ve Adams hayranlarına hitap edecektir."
"Cok eğlenceli ve muazzam bir bilim insanına yapılmış muazzam bir saygı duruşu. Okurken yuksek sesle kahkaha atmak istiyorsanız bu kitap tam size gore."
"Tum okurlara bu kitabı uyumadan veya kestirmeden once bir bolum okuyup bırakırım duşuncesiyle ellerine almamalarını tavsiye ediyorum. Bırakmayacaksınız ve bırakamıyorsunuz!"
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Tesla'nın Gizli Makinesi Yazar: Rob Dircks Yayınevi: Zeplin Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 12,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052060728