Hic beklemediğiniz anda onunuzde acılıveren bir kapı, aşkın hayatınız boyunca kactığınız acılar ve sevinclerle doşeli yollarında sizi yurumeye zorlayabilir. O gun geldiğinde yaşayacaklarınıza hazır mısınız?

"Emir, kapının acılma sesine doğru donduğunde odadan vuran ışığın onunde dikilen Melek'i gordu. Omuzlarına dokulen kırmızı sacları arkadan vuran ışığın altında ateş gibi parlıyordu. Hicbir şey soylemeden oylece bakakaldı bir sure. Sonunda sadece 'Uyanmışsın,' diyebildi. Sanki uyandığını anlamamış gibi..."

Yakışıklı ve huysuz işadamı Emir Zorlu'nun adı kadar masum asistanı Melek'le aşkın sınırlarını zorlayan hikayesi. Annesi tarafından terk edildiği gunden beri kalbini sevgiye kapatan bu huysuz adam, beklemediği anda onune cıkan bu deli aşkı kabul edip guzeller guzeli Melek'in sakin sularında durulacak mı? Yoksa aşkı gormezden gelip sevdiği kadını bir kenara atarak, onune geleni ezip gectiği bir imparatorluk mu kuracak? Affet, cocuk yaşta annesi tarafından terk edilerek dunyaya kalbini kapatan bir adamın beklemediği bir anda onune cıkan masum bir melek sayesinde sevmeyi ve affetmeyi oğrenişinin hikayesi.

"Affet, guzel bir uslup ve hoş bir bakış acısıyla kağıda dokulmuş tutkulu bir aşk hikayesi. Masumiyeti ve zalimliği bir araya getiren satırları sizi oyle bir etkisi altına alıyor ki kitabın son sayfasına nasıl geldiğinizi anlamıyorsunuz ve bittiğinde kendinize şu soruyu soruyorsunuz: Ben olsam affeder miydim? Evet, affederdim."
-Rita Hunter, Guz Fırtınası ve Ateş Serisi'nin coksatan yazarı-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Muptela Yayınları
Kitap Adı: Affet Yazar: Ayşegul Cicekoğlu Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Editor: İrem Akın Yayınevi: Muptela Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059021845