"Gecmişin izleri yuzunden sevgiye ve aşka inanmayan bir adamla en buyuk hayali gercek bir aşk yaşamak olan genc bir kızın, sırlarla dolu hikÂyesi.'

Melisa, 17 yaşında bir lise oğrencisidir. Zorluğa dair hicbir şey bilmeyen, bu yaşına dek el bebek gul bebek buyutulen, icinde kotuluğe dair hicbir şey olmayan Melisa'nın hayatı surekli ev ve okul arasında gecmektedir. Ta ki beklemediği bir anda, tesaduf eseri karşılaştığı bir adam tarafından hayatı tamamen değişene dek. Kendini en buyuk hayalinin gercek olacağı bir masalın icinde sanan Melisa, yaşadıklarının aslında bir ruya olduğunu cok gec olmadan fark edecektir.

Ateş, 23 yaşında sert mizaclı bir adamdır. Zoru cok iyi bilen, bu yaşına dek bir şeyleri kazanmak icin cabalayan, dunya uzerinde sevgi diye bir kavramın olmadığına inanan soğukkanlı biridir. Kendi gecmişini unutmaya calışıp yaşadığı izleri hafızasından silmeye calışırken karşısına cıkan geveze bir kız tum duygularını altust eder.

Birbirine bu denli zıt iki karakter. Onlar Ateş ve Su. Biri yakmak icin var. Bir diğeri sondurmek icin. Peki bu savaşı hangisi kazanacak? Ya da zoru başarıp, birlikte kazanabilecekler mi?
"Sana en başında bana gore olmadığını soylemiştim ufaklık.'
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 600

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Kitap Adı: Ateş ve Su Yazar: İmran Tohumcu Editor: Elif Dincer Yayınevi: Epsilon Yayınevi Dil: Turkce Barkod: 9786051730677