”Tababeti Şuabatı San’atını”, arzı icraya calışan ve 28 yıllık pratikten yetişen bir hekimim. Ege’nin incisinde, kuruluşu daha eski olan okulundan mezunum. Bir dalda uzmanlaşmak yerine, ”Butuncul”yaklaşmak istedim. Sağlığa; beden, ruh, sosyal her acıdan bakmayı sevdim. Tum bu sanatı icra edenler gibi onceliğim;”Primum Non Nocere” (Once zarar verme) Hipokrat. İcinde bulunulan zaman, yer, cevre koşulları, sosyal cevre, hepsiyle birlikte, ”Butuncul Yaklaşımı”, ”Koruyucu Sağlığı”, ”Sanat ”ı da onemseyen, hepsinin sağlığın olmazsa olmazı olduğunu duşunen bir bakışa sahibim. 10 Ekim, ”Dunya Ruh Sağlığı” gunu ile başlamıştı buradaki calışmam. Bugunun bu yılki teması: ”Değişen Dunyada Gencler ve Ruh Sağlığı. ”Dilerim ki; Penceremden İnciler, bu bağlama da hizmet eder ve yol gosterici olur…
Burada tum bunları, elimden geldiğince, guzel, basit, sade ve taze anlatmaya calıştım. Atolye sozluk anlamı: Zanaatcıların veya resim, heykel sanatlarıyla uğraşanların calıştığı yer, işlik.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Penceremden İnciler Yazar: Demet Nohutcu Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053067344