Yurek dağlar engellilerin durumları; hep acınarak bakılır. Bir işe yaramaz sanılır.
Şimdi sizlere kendimden bahsedeceğim. Kararı siz verin, işe yarıyorlar mı yoksa yaramıyorlar mı?
Engelli bir birey oncelikle kendiyle ve bedeniyle barışık olmalı ki; yaşadığı zorluklara goğus gerebilsin.
Uc aylıkken gecirdiğim menenjit bir diğer adıyla havale nedeniyle beden sağlığından yoksun biriyim. 37 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kendi ihtiyaclarımı karşılayamıyorum...
İhtiyaclarımı, kardeşlerim ve annem gideriyor. Babam, akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Annem, 7 yıl once iki beyin ameliyatı gecirdi. Yine de biz cocukları icin, ayakta duruyor.
HikÂyeler senaryolar yazıyorum. Bu kitap benim ilk kitabım. Kitabımda dort hikaye, bir oyun, bir skec, bir senaryo, bir de mektup var. Coğu zaman kitaptaki kahramanların yerine kendimi koyuyorum. Bilgisayar başında yazdığım karakterlerin bedenlerini kendi bedenim gibi kullanıyor, kendi bedenimde sergileyemediğim ozgurluğu o karakterlerin uzerinde sergiliyorum.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar Yazar: Rukiye Tureyen Yayınevi: Egemen Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 128 Ebat: 12 x 21 Dil: Turkce ISBN: 9786056725784