"Gelirken, ne kadar gercekustu varsa, hepsini beraberinde getirdi 'O'...'O'...Vakitle birlikte, vakitlice gelen...Hayatımı allak bullak eden, sonra da ortalığı bana toplatan...Bir kapı aralandı uc gun once ve 'O' girdi hayatıma...Guneş kadar yakıcıydı, buz gibi don...Deprem kadar yıkıcıydı, tufan gibi bir son...'O'ydu hepsi de...Ruhumun tufanı, tufanımın Nuh'uydu...Kim, benim sandığım 'ben' olmadığımı oğretebilirdi bana?...Vakti, bir kılıc gibi kuşanan kim olabilirdi?...Kimdi, hic tanımadığım halde, hep beklediğim?...Sarı gozlu, kara giysili, o yakışıklı kimdi?...'O'ydu elbette!"Universiteli oğrenci hayatının sebepsiz bir neşeyle anlamsızlık buhranları arasında gidip gelen olağanlığı icinde bir "kafa kızlar" muhabbeti... Ve bu olağanlığın tepesine duşen olağanustu bir aşk hikayesi - uc gunluk bir şey... Sezgin Kaymaz'dan, şenşatır anlatılmış bir gunduz duşu daha...
Sayfa Sayısı: 331
Baskı Yılı: 2002
Dili: Turkce
Yayınevi: İletişim Yayıncılık
Kitap Adı: Kaptanın Teknesi Yazar: Sezgin Kaymaz Yayınevi: İletişim Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2008 Dil: Turkce Barkod: 9789754707137