Yalnız bir kadın mutlu olabilir mi?
“Aşklarını kendileri yaratır, sonra da elleriyle yok mu ederdi butun kadınlar, yoksa ben mi boyle tuhaftım?
Yalnız bir kadın guclu olabilir miydi? Mutlu olabilir miydi?”
Başına buyruk haliyle; hataları, sevapları, acıları, sakarlıkları, sonsuz ictenlikteki aşkları ve zaaflarıyla hepimizden bir şeyler taşıyan, ama aynı olcude ozgun, benzersiz bir karakter, Handan…
70’lerin cocuğu Handan, hayatının son derece hassas bir noktasında (yaralı bereli orta yaşında), Halide Edib Adıvar’ın olumsuz eseri Handan’ın eşliğinde bir keşif, bir hesaplaşma yolculuğuna cıkmaya zorlanır. Bu yolculuk ki aşklar, aldatmalar, aldanmalar, olumler ve entrikalardan gececek, dahası, İstanbul’un tarihinin en hareketli, en renkli ve en “gazlı” gunlerini, hem de tam ortadan kat edecektir…
Ayşe Kulin her gucluğe, her şarta goğus geren ve “asla pes etmeyen” bir kadının, Handan’ın sıra dışı, şakrak ve capcanlı hayat mucadelesine davet ediyor okurları.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Handan Yazar: Ayşe Kulin Kapak: Beste Doğan Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x20 İlk Baskı Yılı: 2014 Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051417974