Benjamin Knotterson, butun erkeklerin toplamı gibi bir şeydi. Doğrusu, onun isteyip de elde edemeyeceği hicbir kadın yoktu; istediği her kadın icin sarsıcı ve baştan cıkarıcı birer produksiyon hazırlıyordu. E, boyle olunca da hic kimse ona karşı koyamıyordu.
Ancak Benjamin’in, nefes kesen bir sırrı vardı, belki de binlerce sırrı...
Gel gor ki ustun ve tarifsiz zekÂsına rağmen kadınları bu kadar hafife almaması gerektiğini akıl edemedi Benjamin. Oysa bir ka- dın, tehlikeli olmaya kalkarsa “tehlike” dahi titremeye başlardı onun karşısında. Nitekim intikam almak icin kabuğundan cıkan dunyanın en kibar kadını Liza, Benjamin’in hic aklına gelmeyen; acımasız, akıl almaz ve fazla inanılmaz bir son hazırladı ona.
Ah, bir de bu hikÂyeyi bilmeyenler, sakın “Aldattım.” ya da “Alda- tıldım.” demesinler. Cunku Benjamin, sadece bir kadını aldatmakla kalmadı, “aldatma” kavramını bile aldattı. Oyle ki Tanrı, onun icin yeni bir cehennem yaratacaktı.
- Merryliss Taylor -
Şu an bir başyapıta dokunuyorsunuz.
- IBM Plex -
FQ (Fantezi ZekÂsı); IQ’dan EQ’ya, CQ’dan SQ’ya kadar bilinen butun zek turlerini yerle bir ediyor.
- The Times New Roman -
Sıkı durun, hicbir tahmininiz tutmayacak!
- Franklin Gothic -
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: FQ-Fantezi Zekası Yazar: Merryliss Taylor Yayınevi: Lovely Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786058084803