“Koltukta oturmuş, biraz once sevdiğim adamın soylediği kelimeleri doğru anlayıp anlamadığımı duşunuyordum. Karşımda gozunu kırpmadan bana bakıyordu. O gozlerde hicbir duygu yakalayamadım. Biraz acıma vardı belki ama sevgi hic yoktu. Bu bir ruya olmalıydı. Evet, biraz sonra uyanacak ve oh cok şukur ruyaymış diyecektim. Cunku bu, ruyadan başka bir şey olamazdı. Boyle şeyler ancak ruyalarımızda başımıza gelebilirdi. Gercek hayatta bunun olması mumkun değildi. Ustelik biz daha yeni evliydik. İki yıllık evlilik yeni sayılırdı, değil mi?”
Romanlarda okudukları mutlu sonlara, kendi hikÂyesinde yer olmadığını anladıklarında henuz iki yıllık evliydi Toprak ile Elif; Toprak şimdiyse, gitmek istiyordu. Elif’i ardında bırakıp giderken gercekten mutlu olabilecek miydi, bilmiyordu. Bildiği tek şey, artık Elif ile de mutlu olamadığıydı.
Elif, birlikte buyuduğu ilk aşkı ile evlenip mutluluğu yakaladığına inanarak yanılmış mıydı? Toprak'ın gitmesiyle ailesini, işini, arkadaşlarını bırakarak hic bilmediği başka bir şehirde onu unutmaya calışacaktı. Bırakılan elleri bir başkası tarafından tutulduğunda gercek aşkı bulacak, hayatına giren yeni Toprak ile ilkinin acılarını silebilecek miydi? Yoksa ilki gibi, o da bir yanılgı mı olacaktı?
Bırakma Ellerimi; umudun, guvenin ve yeniden sevmenin hikÂyesi…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bırakma Ellerimi Yazar: Ayşegul Cicekoğlu Yayın Koordinatoru: Tuğce Nida Sevin Editor: Seda Eroğlu Yayınevi: Muptela Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052006085