Celimli Calım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TURK KADINI MI?" manşeti ile cıkıyor.

"Turkler hep gercekci oldu ve imkÂnsızı istedi. Careyi mumkun olan ne ise onun dÂhilinde arayanların hepsi Turk duşmanıydı. Bu mantık bizi "işin oluruna bakalım" der demez Turklukten, yani İslÂm dairesinden cıkılacağı noktasına goturuyor. Cunku İslÂm dairesi doğduysa eyyamcılığı terk ile şirk sahasının dışına cıkanların tavırlarından doğdu. Nicin Mekke'den Medine'ye hicret ettik? Ve hicretimizin akabinde nicin Mekke'yi fetih hazırlıklarına vakit gecirmeden giriştik? Zamana ayak uydurma tekliflerine yuz vermediğimiz, o gunun şartlarını hesaba katmadığımız, işin oluruna bakmadığımız ve emri Allah'tan gayrısından almağı reddettiğimiz icin. İslÂm dairesinde kalmak Turkiye'yi Turkiye yapan ne kaldıysa hepsini muhafaza ve mudafaa etmeksizin, Turkiye'yi Turkiye yapan ne idiyse onun idamesi uğruna muharebeye hazır bir asker huviyeti kazanmaksızın mumkun değildir. "

On ikinci sayımızın yazı başlıkları şoyledir:
İsmet Ozel, "Ebedi Yurdun Uzerinde Yurt Ustunde Ebediyyen"
Durmuş Kucukşakalak, "Kadının Adı Olursa"
Gokhan Gobel, "Masun Olan Turk Kadınıdır"
Mustafa Tosun, "Sandığınız Gibi Secim Sandığı Değil, Ceyiz Sandığı"
Lutfi Ozaydın, "Ar, Avrat, Setr-i Avret ve Aslının İzini Kaybettiğimiz Turk Kadınının Var Olan Adına Kim Yok Diyesiymiş?"
Mustafa Deveci, "Kadının Hakkı, Hakkın Kadını"
Muammer Parlar, "Cehaletin Kadını, Kadının Cehaleti"
Mehmet Kendirci, "Allah Millete Zeval Vermesin"
Mehmet Ali Yeşil, "At - Avrat - Silah"
Seyfullah Koksal, "Kadınlar Sahnede!"
Bunyamin Ozdemir, "Yemîn'li Ağzımın Harfleriyle Kılıcımı Biledim"
"YORGUN'dan SESLİ GEMİ'ye -12", Hazırlayan: Gokhan Gobel
Yahya Ciftci, "Amerikan BelÂsının Def'i İcun"
"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercume: Serhat Toksoz
Oruc Ozel, Burada Bir Cami Vardı - "İstanbul'un Ortusu Camiler"
M. Hamidullah Bekit, "Memleket Havaları (Yahudi Parcası)"
D. Celaleddin Kavas, "Secim Barajından Hoplayamadım, Dolarlarım Dokuldu Toplayamadım
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 40

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Tiyo Yayınları
Kitap Adı: Celimli Calım Turk Milliyetcilerinin Mecmuası Sayı: 12 Yazar: Kolektif Yayınevi: Tiyo Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 2789786016723