Masallarla doğar insan. HikÂyelerle buyur, romanlarla olur.
Nice masallar dinledim. Kulağıma fısıldanan hikÂyelerle anladım her şeyin masallardaki kadar tozpembe olmadığını. En nihayetinde romanlarla oğrendim insanların gorunduğu kadar masum olmadığını…
Kucuk bir cocuktum, masal gibi bir dostluk diledim, buldum. En guzel anları onunla yaşadım. Fakat… Artık cocuk değildim. Kazandım, kaybettim. Duştum, kalktım. İnanmadığım aşkın en guzeline ulaştım. Masal gibi bir dostluğu da yaşadım, masallardaki gibi aşkı da.
Bir mesajla hayatının tum dengesini kaybeden Cınar Duman, bir daha hicbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bildiği halde her şeyi geride bırakıp gider. Ofkeyle aldığı bu kararının duşunduğu kadar kolay olmadığını, kafasının icinde susmak bilmeyen gecmişi ile anlamıştır.
Eski hayatına yeniden donduğunde hicbir şey bıraktığı gibi değildir artık. Yalnızca Balın İmge… O gunun enkazından kendisi gibi o da kurtulamamıştır hÂlÂ. Yaz projesiyle dostluklarına duşen golgenin karanlığından kurtulmak icin cabalayan ikili, ilişkilerindeki catlakları onarmaya calışırken olaylar yine hic tahmin etmedikleri bir yonde gelişmeye devam eder.
“SARILALIM. KALBİN SAĞ YANIMA DENK GELSİN. DENK GELSİN Kİ RUHLARIMIZ TAMAMLANSIN!”
(Tanıtım Bulteninden)
EDİTOR Belkıs Tuncay
İLLUSTRATOR Tugay Doğrayıcı
KAPAK Alla Ozabat
Kitap Adı: Bal Yazar: Emre Gul Yayınevi: Ephesus Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 4. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052064818