Babasının ani intiharı ile Natalia'nın tum hayatı değişmişti. Kaderin bir cilvesi olarak, babası onu en buyuk duşmanına emanet etti. Kucuk kızın vasisi artık nefret edilecek bir Turk'tu! Babasının intiharından once soylediği sozler, genc yureğine işledi. "Natalia! Seni seviyorum, kızım... Beni asla unutma! Ondan intikamımı al..."
Ve Natalia yaşadığı dehşetli dakikalardan sonra, artık bu yakışıklı ve tehlikeli adamdan olesiye nefret ediyordu. İntikamın tatlı sularında yuzmek icin Yunanistan'dan Turkiye'ye gelmesi ve bu isteksiz vasinin muşfik koruması altına girmesi yeterliydi.
Hızla buyuyen nefret dolu bir kız icin intikam amac olunca, arac olarak guzel yuzunu ve cekici fiziğini kullanmaktan cekinmedi. Babasının sahip olduğu her şeyi acımasızca alan bu adam, belki Natalia'nın bedenini de alabilirdi ama... Kalbini asla!
Ya Da Oyle Sandı...
Nefret hissinin acısını iliklerinizde hissederken, iki kalp arasındaki engellenemez cekime boyun eğeceğiniz bir FMArsal romanı daha!
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 536
Baskı Yılı: 2014
Ciltli:
Sayfa Sayısı: 532
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Kitap Adı: Nefretten Sonra Yazar: Fatih Murat Arsal Yayınevi: Ephesus Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786059232074