Maske ve rozet hediyesi ile !
Boyle ilginc bir dunyada insan cok uzun sure ozgur kalamaz, değil mi ?

Bana Anne diyecekseniz, lutfen sonunda E harfiyle soyleyin.
Anne, hayallerinin verdiği gucle yaşamı iyilikle ve mutlulukla kucaklayan kimsesiz bir cocuktur.
Kendilerine ciftlikte yardım etmesi icin bir erkek cocuk evlat edinmeyi planlayan Marilla ve Matthew kardeşler,
beklenmedik bir şekilde karşılarında Anne’i bulurlar. Ancak cok gecmeden butun yaramazlıkları, safca hataları ve dunyayı başına yıkan uzuntuleriyle tuhaf ama cok sevimli olan bu kız cocuğunun gercek dunyanın kurallarını olduğu gibi kabul etmeyi reddeden yureğine hayran olurlar.
Yazıldığı gunden bu yana her yaştan kitapseverin keyifle okuduğu ve bircok ekran uyarlaması bulunan bu olumsuz eser, gercekciliği ve samimiyetiyle pek cok kuşağın gonlunde yer etti. Şimdi de Netflix serisi Anne with an E ile daha fazla insana ulaşan Anne’in sonsuz hayallerle orulu dunyası, genc-yetişkin herkesin icini ısıtacak turden bir hikÂye.
Her gece yatmadan once, penceremden dışarı bakıyorum ve orman perisinin
gercekten burada oturup pınarı ayna gibi kullanarak lulelerini tarayıp taramadığını merak ediyorum.
Bazen sabah ciyde onun ayak izlerini arıyorum.
Ah, Diana, orman perisine olan inancından vazgecme !

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yeşilin Kızı Anne - Maske ve Rozet Hediyeli Yazar: Lucy Maud Montgomery Cevirmen: Mert Ronael Yayınevi: Ren Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 400 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257026765