M.E.B Sertifikalı “Bakıcı Anne Kursu” e-bebek Camlıca Mağazası’nda başlıyor!
Turkiye’nin en buyuk anne-bebek & aile yaşam platformu e-bebek ve Aktuel Eğitim Hizmetleri işbirliği ile duzenlenecek “Cocuk Bakımı – Gelişimi ve Eğitimi Elemanı Yetiştirme Kursu” 4 Ocak 2010’da e-bebek Camlıca Mağazası Magic Park Bebek Yaşam Merkezi’nde başlıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı Turkiye’deki tek “Bakıcı Anne Kursu”nu başarı ile tamamlayan bebek bakıcısı ve eğiticisi adayları, program sonrasında istihdam olanakları ile desteklenirken, kursu birincilikle bitiren kursiyere ise program ucreti hediye edilecek.
8 yıldan bu yana bebek urunleri e-ticaret platformunu sahiplenen ve mağazalarıyla A’dan Z’ye hizmet veren e-bebek ve Aktuel Eğitim Hizmetleri’nin işbirliği ile duzenlenen, “Bakıcı Anne Kursu” ile ebeveynlerin gozu arkada kalmayacak.
Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veren tek “Bakıcı Anne Kursu” olan programla 0-6 yaş arası cocukların bakımını yapabilen, yemek listesini duzenleyebilen, gelişim ozelliklerinin ve hastalıklarının takibini yapabilen, oyun ve muzikle gelişimine katkıda bulunabilen, cocuklarla doğru iletişim kurabilen ve yaşam ortamını guvenli hale getirebilen bebek bakıcıları ve eğiticileri yetiştirilmesi amaclanıyor.
198 saat sınıf ici eğitim ve 60 saat staj uygulaması ile teorik ve pratik olmak uzere iki bolumden oluşacak kurs 13 hafta surecek. Kursa en az lise mezunu 18-45 yaş arasındaki adaylar mulakat sonucunda katılabilecekler. Kursu başarıyla bitiren ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın sınavından yeterli not alan adaylar bakanlık onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar.
Eğer siz de cocuk bakımı, gelişimi ve eğitimi konusunda donanımlı bir eleman olmak ve sertifikalı bir bebek bakıcısı ve eğiticisi olarak size sağlanacak istihdam olanaklarından yararlanmak istiyorsanız, 0 216 325 11 11 (Dahili 212 – 213) numaralı telefondan veya www.aktuelegitim.com internet sitelerini ziyaret ederek program hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kaynak: Milliyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Annelerin gozu arkada kalmayacak!